Spears feiret med paparazzi-kjæreste

(03.01.2008, sist oppdatert 03.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears skal ha funnet tonen med en av paparazzifotografene som til daglig fotfølger henne. Hun skal også ha tilbragt nyttårsaften sammen med ham.

Vi har hørt om stjerner som har blitt sammen med livvakten eller bakgrunnsdanseren. Men denne er ny: Britney Spears skal angivelig ha falt for paparazzifotografen Adnan Ghalib, dersom vi skal tro kilder som avisen New York Post.

 

Flere amerikanske medier hevder også at forholdet begynner å bli seriøst. Spears skal ha latt den nye flammen få treffe sønnene, samt feiret nyttårsaften sammen med ham.

 

Artisten tok med seg sønnene Sean Preston og Jayden James til en leid villa ved Dana Point i California på nyttårsaften. Hun hadde også med seg en «overvåker», ettersom en domstol har bestemt at Spears til enhver tid skal overvåkes når hun er sammen med barna, grunnet mistanke om rusmisbruk. I løpet av nyttårskvelden skal også Adnan Ghalib ha ankommet.

 

Mannen, som livnærer seg som kjendisfotograf, skapte overskrifter da han tilbragte en natt sammen med den berømte tobarnsmammaen rundt juletider på et hotellrom i Beverly Hills.

 

- Vi spiste bare lunsj sammen, sa han flirende da han kom ut og møtte en horde av kolleger utenfor hotellet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews