Spears dumpet av kjæreste

(18.08.2009, sist oppdatert 18.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears har fått fyken av kjæresten Jason Trawick - fordi han følte seg presset til å fri til henne.

Trawick skal ha gjort det slutt etter at det ble klart at Spears, som har sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2) med eksmannen Kevin Federline, var desperat etter å gifte seg med ham.

 

- Det ble bare for raskt for Jason. Han likte ikke presset Britney og familien hennes la på ham for at han skulle sette en ring på fingeren hennes. Han sa til Britney gjentatte ganger at han ikke ville gifte seg, men hun nektet å tro på ham. Hun trodde hun kunne forandre meningen hans ved å få barn med ham. Jason sa til Britney at han trengte tid for å komme seg ut av forholdet. Hun er sønderknust, sier en kilde til det ikke alltid like etterrettelige magasinet National Enquirer.

 

Det ble nylig hevdet at Spears var så oppsatt på å gifte seg med Trawick at hun hadde planlagt å konvertere til jødedommen for hans skyld.

 

Den 27 år gamle stjernen ble fotografert mens hun gikk med et halsbånd med en David-stjerne da hun nylig var på verdensturné og at hun til og med tok kontakt med en rabbiner for å få hjelp til å studere trosretningen.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 3.612 sec - 1 pageviews