Spears dukker opp i «Glee»

(11.08.2010, sist oppdatert 11.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det har vært kjent en stund at skaperne av musikalserien «Glee» ønsker å dedikere en episode til Britney Spears musikk.

Og nå ser det ut til at stjernen selv kommer til å dukke opp i den populære serien, melder Daily News.

 

Det er vel knapt noen overraskelse at popsangeren skal spille seg selv, heter det videre når Fox nå bekrefter detaljer om episoden.

 

«Glee»-skaperen Ryan Murphy sier at Spears er 100 prosent å regne med når det gjelder et par scener for en kommende episode.

 

Episoden, som vil få sendetid neste måned, skal handle om at karakteren til John Stamos må få bedøvelse og beroligende under et tannlegebesøk. Og her, i tannlegestolen, får han fantasier og hallusinasjoner om Spears, sier Murphy.

 

Men episoden skal ikke ta for seg noen av de mørkere kapitlene i Britney Spears liv og karriere. - Jeg er her for å si at Britney-episoden skal handle om hennes musikk, ikke om hennes personlige liv, framholder Murphy. Og legger til:

 

- Britney Spears er popkultur - og hun har vært igjennom mye. Jeg vil bare gjøre noe som på sett og vis takker henne for alt hun har gjort.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews