- Spears ba foreldrene om unnskyldning

(08.05.2008, sist oppdatert 08.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Blant de 30 gjestene som fikk med seg Jamie Lynne Spears sin babyshower i helgen, befant den problemforfulgte popsangeren Britney Spears seg.

Ifølge kilder som befant seg på festen, skal artisten ha brukt anledningen til å be familien om unnskyldning for alle skandalene og problemene som har fulgt i hennes fotspor de siste par årene, melder nettstedet TMZ.

 

Samtidig gjorde hun det klar for alle gjestene at hun ikke var til stede for å snakke om problemene sine. Hun understreket at det var Jamie Lynne sin dag.

 

Det vanket tidligere denne måneden svært gode nyheter for Britney Spears, da en dommer innvilget henne mer besøkstid med sønnene. Foreldrene sendte etter høringene ut en felles pressemelding, der de fastslo: «Vi er så glade for Britneys fremskritt, og vi setter pris på at retten også anerkjenner denne fremgangen».

 

Britney Spears har holdt en lavere profil de siste månedene, etter at hun måtte få akutt hjelp ved en psykiatrisk klinikk i januar. Etter at faren Jamie Spears ble utnevnt som verge for datteren, har hun tilbrakt mer tid med familien - også moren, som hun en lang periode ikke var på talefot med.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews