Spears: - Trives som X Factor-dommer

(01.08.2012, sist oppdatert 01.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

X Factor har vært veldig bra for meg, sier Britney Spears.

30-åringen sitter nå i dommerpanelet til det amerikanske TV-konseptet X Factor, ved siden av Demi Lovato, Simon Cowell og L.A. Reid. Popsangeren ser ut til å stortrives med den nye utfordringen:

 

- Jeg tror dette showet har vært veldig bra for meg, det gir meg en mulighet til å hjelpe talenter til å realisere drømmene sine. Jeg kan relatere meg til dem på flere nivåer, jeg startet også opp i svært ung alder, sier hun.

 

Hun legger til: - Jeg kjenner til det som dypest sett driver disse unge når de går inn for å følge drømmen. Det å være her, har også vært veldig interessant for meg. Det skiller seg fra alt jeg tidligere har gjort.

 

Enkelte har kritisert popstjernen for å være litt vel streng i møte med noen av deltakerne, men hun tilskriver dette sin ærlighet. Hun sier til magasinet OK: - Det er bare slik jeg er. Jeg er en veldig ærlig person i hverdagslivet også.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews