Spears: - Kevin lærer ungene å banne

(27.11.2008, sist oppdatert 27.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears forteller i et intervju at sønnene hennes allerede har lært seg noen ufine gloser.

I et intervju med magasinet Rolling Stone, snakker Britney Spears for første gang om bruddet med Kevin Federline. Hun snakker også varmt om de to sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2) som hun og Federline har sammen. Hun sier de to småguttene hennes allerede har lært seg noen gloser som hun prøver å plukke av dem.

 

- De har begynt å lære seg ord som «dum» og Preston sier f-ordet noen ganger. Han har det ikke fra oss. Han må ha plukket det opp fra faren sin. Jeg sier slike ting, men aldri så barna hører det, framholder hun.

 

Britney som har ligget i en rettslig strid om omsorgen for guttene, og foreløpig har begrenset besøksrett, sier videre: - Hver gang de besøker meg tenker jeg på hvilke unike mennesker de er.

 

I desemberutgaven av musikkmagasinet forteller hun også hvordan livet tok en annen vending enn planlagt.

 

- Jeg trodde ikke ektemannen min ville forlate meg. Dersom han ikke hadde gjort det, ville jeg vært sammen med barna mine hele tiden. Men siden de er nesten for tvillinger å regne, tar de godt vare på hverandre. Jeg synes de ligner på meg.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews