Spears: - Føler meg som en hund i bånd

(18.11.2008, sist oppdatert 18.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

I en ny dokumentar sier en gråtende Britney Spears at hun føler seg som en fange.

Popstjernen har opplevd noen turbulente år og var skandalemat for paparazziene helt til det endte med akutt innleggelse ved en psykiatrisk klinikk i Los Angeles.

 

Etter sammenbruddet på nyåret, trådte far Spears inn som verge for datteren. Han har nå full kontroll over datterens økonomiske anliggende. Hun får ikke treffe sin tidligere manager, og det legges opp til et comeback med turne til neste år, i kjølvannet av et nytt album som kommer i desember.

 

Mediene melder stadig at det går oppover for popartisten, men det nye livet har hatt sin pris, forteller hun ifølge The Sun, som har sett dokumentaren «Britney: For The Record». Her sier hun: - Til og med dem som sitter i fengsel vet at det kommer en tid da de slipper ut. Men denne situasjonen tar aldri slutt. Det er som om jeg er en hund i bånd - hver dag.

 

Spears mener livet er blitt for kontrollert, og sier: - Spenningen og lidenskapen ved livet, er borte. Dersom jeg ikke var underlagt en slik kontroll ville det vært befriende. Men når jeg forteller dem hva jeg føler, er det som om de hører - uten å lytte. Dersom du gjør noe feil i jobben din, kan du gå videre. Men jeg må svi for dette i lang tid. Jeg har aldri drømt om å leve mitt liv i fangenskap. Jeg har alltid ønsket å føle meg fri.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews