Slutt mellom Diaz og Timberlake

(04.01.2007, sist oppdatert 04.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amerikansk presse skriver at det er slutt mellom Justin Timberlake og Cameron Diaz.

Justin Timberlake og Cameron Diaz har brutt med hverandre, etter et tre år langt forhold.

 

Sangeren tilbrakte julen hjemme i Tennessee, omgitt av sin nærmeste familie, mens Diaz tok med seg noen venninner på skiferie i Colorado.

 

Kilder sier til amerikanske Star at paret, som har vært sammen siden 2003, ble enige om å gjøre det slutt i desember. Kilden sier: - De hadde planlagt å feire julen i Tennessee med hans familie, men han kom alene i stedet.

 

23. desember ble Timberlake observert sammen med venner på en nattklubb i Memphis, hvor han skal ha bekreftet bruddet til venner. Blant annet skal han ha sagt: «Meg og Cameron? Nei, det er over».

 

Timberlake skal heller ikke ha kastet bort tiden når det gjelder å finne kjærligheten igjen. Venner sier til Star at han har hatt flere romantiske møter med ekskjæresten, Veronica Finn, i hjembyen Millington. Ironisk nok var Veronica Finn, som nå er eiendomsmekler, erstatteren da Britney Spears forlot jentegruppa Innosense for å gjøre solokarriere.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews