Slekta til Britney: - Kom hjem!

(19.03.2007, sist oppdatert 19.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears (25) familie prøver å få den skakkjørte popstjernen til å velge seg et liv langt borte fra Hollywood. - Kom hjem til Louisiana, oppfordrer de.

- Det har ikke gått så bra for Britney i det siste. Jeg blir virkelig skrekkslagen når jeg tenker på hva som kan skje med henne, sier Chanda McGovert, en nær slektning av Britney Spears, til Daily Star.

 

32 år gamle McGovern forteller hvordan livet i Hollywood har snudd opp ned på popstjernens liv.

 

- Det er hjerteskjærende å se hvordan Britneys liv har forandret seg siden hun var barn. Nå faller alt sammen rundt henne. Det er så trist.

 

McGovern sier at familien prøver å få den skandalerammede sangeren til å vende hjem til sitt fødested, Kentwood i Louisiana, før det er for sent.

 

- Hun kan risikere å dø. Her elsker folk Britney for den hun er.

 

Slektningen legger til: - Det er ikke moro å se henne ramle ut fra nattklubber uten truser. Det er ikke den Britney jeg kjenner. Jeg er sikker på at hun kommer til å slite med de bildene i framtiden.

 

McGovern har imidlertid ikke mistet troen på sin unge slektning, og sier videre: - Hun er en vidunderlig jente og vi er stolte av alt hun har fått til. Vi vil bare hennes beste, og Louisiana er det perfekte sted for henne. Her kan hun hvile ut, puste inn frisk luft og få tid til seg selv igjen.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews