Skallet Nicholson på Oscar-fest

(27.02.2007, sist oppdatert 27.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det er ikke ofte menn gjør seg mest bemerket på motefronten på Oscar-kvelden, men Jack Nicholsons glattbarberte skalle sørget for å heve et og annet øyebryn.

Filmstjernen var bak scenen for å gratulere regissøren Martin Scorsese med Oscar for beste regi og beste film med «The Departed» der han har en av hovedrollene sammen med Matt Damon og Leonardo DiCaprio.

 

Nicholson var nesten ugjenkjennelig med sin blanke skalle og standardutrustningen solbriller. Det fikk skuespillerkollega Reese Witherspoon til å utbryte følgende:

 

- Jeg liker sveisen din. Du sørger for å få sexy på mote igjen.

 

 

Og det var ikke bare hårfrisyren, eller mangelen på sådan, som gjorde at Nicholson tiltrakk seg oppmerksomhet. Mange så på ham da han ble sittende under den stående ovasjonen Al Gore ble møtt med da han mottok Oscar-prisen for beste dokumentar med «An Inconvenient Truth».

 

Men Nicholson forsøkte verken å være den neste Justin Timberlake eller vise sin støtte til en annen nyskallet kjendis, Britney Spears. Den virkelige grunnen er Jacks nye filmprosjekt, «The Bucket List».

 

Rob Reiner har regien i en film der Nicholson og Morgan Freeman spiller to menn som rømmer fra kreftavdelingen de er innlagt på og legger ut på veien for å omsette sine siste ønsker til virkelighet før de dør.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews