- Skal ha fått overnattingsrett

(25.06.2008, sist oppdatert 25.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears skal ha fått lov til å ha sønnene på overnattingsbesøk.

Høringen tirsdag var lukket, og det har ikke kommet ut detaljer om hva partene er blitt enige om. Det eneste som rettens talsmann Allan Parachini har uttalt, er at Spears foreldrerettleder har uttalt seg til retten, og at Spears? oppførsel var «forretningsmessig».

 

Han sa også at «enhver dommer vil være tilfreds med å se at fremskritt blir gjort av partene i en sak», uten å utdype dette nærmere.

 

En kilde sier nå til nettstedet People at Britney Spears skal ha fått innvilget retten til å ha sønnene Preston, som er to og et halvt år, og halvannet år gamle Jayden, hos seg på overnattingsbesøk.

 

De to småguttene har ikke fått overnatte hos moren siden hun i januar ble tvangsinnlagt på sykehus.

 

Med mindre Britney Spears og eksmannen Kevin Federline klarer å komme til enighet utenom rettslokalet, går det mot en omsorgsrettssak i august. Neste høring er satt til 15. juli.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews