Skadet seg på Britney-jakt

(13.11.2007, sist oppdatert 13.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

En paparazzimedhjelper ble alvorlig skadd mens han jaktet på Britney Spears.

Det var natt til tirsdag at en rekke biler med kjendisfotografer forfulgte Britneys bil. En av bilene traff en motorsykkel med en såkalt kjendisspotter, en som ikke selv er utstyrt med kamera - men som følger stjernene rundt og tipser fotografene om hvor gode motiver kan dukke opp.

 

Kjendisforfølgeren ble kastet av motorsykkelen, og ifølge TMZ er han alvorlig skadd. Nettstedet melder at det er snakk om en som er fersk i «yrket».

 

Britney Spears pleier ofte å kjøre først i det som arter seg som rene kortesjen. Hun kan ha opptil et titall biler på slep, og når hun ved flere anledninger har kjørt ut av rettens parkeringshus, svermer enda flere fotografer til fots rundt bilen hennes.

 

Det er disse fotografene som også er med på å stelle til trøbbel for henne, siden de stadig vekk foreviger Spears i mer eller mindre kompromitterende situasjoner - som nå sist, der hun brøt en rekke trafikkregler og nå risikerer forbud mot å ha med barna sine i bilen.

 

Noen ganger går hun lei, som i forrige måned da de ivrig omringet bilen til Britney inne på en bensinstasjon, hvorpå hun til slutt mistet tålmodigheten - og satte i gang vindusviskerne og fikk spylt de innpåslitne fotografene en smule.

 

Det var også i oktober at hun kom til å kjøre over foten til en av paparazziene da hun var på vei vekk fra et sykehus.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews