Sjokkert over dr. Phil

(07.01.2008, sist oppdatert 07.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Åtte psykiatere går nå ut mot TV-legen doktor Phil, fordi han gikk inn på rommet til Britney Spears uten hennes godkjennelse.

Også «kjendissykehuset» Cedars Sinai Medical Center får gjennomgå fordi de slapp inn doktor Phil - som opprinnelig slo gjennom som huslegen til Oprah Winfrey før han fikk sitt eget show - til en av sine pasienter, melder TMZ.

 

En psykiater kalte doktor Phils besøk for «påtrengende og upassende», en annen uttaler at «sykehuset er ment å være et trygt sted» og videre at «dersom pasienten ikke ønsker å treffe noen, skal ikke vedkommende inn - punktum».

 

Alle åtte, som har uttalt seg til ulike amerikanske medier, mener at sykehuset ikke skulle tillatt besøk fra en lege som ikke er blant de behandlende. Ifølge People var det Britneys foreldre som ønsket at doktor Phil skulle snakke med datteren på sykehuset - selv om de visste at han ønsket å ha henne med i sitt fjernsynsshow. Lynne og Jamie Spears hadde til og med sagt ja til å stille opp i studio.

 

Men Britney, som ikke visste om at TV-legen skulle komme, var selv ikke begeistret for ideen - og stakk først ut av sykehusrommet da doktor Phil gjorde sin entre. Til slutt gikk hun inn igjen, og lot ham snakke i et kvarter. Men den plagede tobarnsmoren lot seg ikke overtale til å stille opp foran kamera og legge ut om sine store personlige problemer hos doktor Phil.

 

I en avstemning som teller over 240.000 stemmer på TMZs hjemmeside mener 73 prosent at doktor Phils inntog vil skade Britney, og at sykehuset oppførte seg kritikkverdig.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews