Simpson senior vil redde Spears

(26.04.2007, sist oppdatert 26.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Popidolet Jessica Simpsons frittalende far, har nå satt seg et nytt mål: Han vil redde popkarrieren til Britney Spears.

Joe Simpson ble berømt da han snakket om datterens voluminøse byste. Han uttaler seg friskt om mangt og meget, og nå også om den etter hvert smått fallerte stjernen, Britney Spears. Ifølge nettsidene til Daily News er hans høyeste ønske for tiden å overta som hennes manager.

 

Den tidligere baptistpresten har vært manager for både Jessica og yngste blad Simpson, Ashlee. Og nå skal han ifølge innsidekilder ha forsøkt å få til et møte med Spears kommende helg. Jessica skal ikke frykte konkurranse, men være begeistret over ideen.

 

Og selv om mange er skeptiske til foreldre som pusher barna inn i showbusiness, har søstrene Simpsons bare det beste å si om pappa Joe. Ashlee kalte ham «en fantastisk mann» i et intervju med Harper?s Bazaar nylig, og Jessica forærte ham nylig en Ferrari. Venner av Simpson-familien mener også han kan ta mye av æren for at døtrene ikke har opplevd den mørke siden av showbusiness så langt: Rusmisbruk og skandaleoppslag.

 

Spears har tjent mer enn 100 millioner dollar på platesalg og andre prosjekter, men har i senere tid vært mer i sladrespaltene enn på topplistene. Etter å ha vært til rehabilitering har hun sparket sin tidligere manager, Larry Rudolph. Så nå er stillingen ledig - og det gjenstår å se om hun vil legge sin skjebne i Joe Simpsons ivrige hender.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews