Sharon Osbourne: - Britney må i terapi

(15.10.2007, sist oppdatert 15.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

I rekken over mennesker som vil mene noe om Britney Spears, er turen nå kommet til Sharon Osbourne.

Sharon Osbourne som i mange år har stått ved rockeikonet Ozzy Osbournes side, både som kone og manager, mener det er uhyre viktig at Britney Spears nå kommer seg vekk fra Los Angeles - og startet på et omfattende terapiopplegg.

 

Den meningssterke briten mener Spears, som midlertidig har mistet omsorgsretten for sine to sønner til eksmannen, kan klare å komme tilbake igjen dersom hun tar et steg ut av showbiz for å bygge seg selv opp igjen.

 

Hun sier: - Jeg føler veldig med henne. Hun er en veldig ung kvinne som har jobbet seg nesten til døde med plater og turneer. Hun har aldri unnet seg en real pause, og hun prøver å være tenåring igjen fordi hun aldri har fått lov til å være tenåring. Hun har i stedet fått to barn.

 

Hun sier videre ifølge nettstedet BreakingNews. ie: - Nå har hun mistet fotfestet fullstendig og trenger å komme seg vekk fra Los Angeles. Hun trenger terapi. Så kan hun komme tilbake igjen - og da kan hun igjen bli den Britney vi kjenner og elsker.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews