Selvkritisk Britney Spears

(07.01.2010, sist oppdatert 07.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears kommer aldri til å bli fornøyd med kroppen sin.

Sangeren, som har gått opp og ned i vekt i løpet av årene, innrømmer at hun er en perfeksjonist når det gjelder figuren.

 

- Jeg er så til de grader perfeksjonistisk, noe som betyr at jeg aldri blir fornøyd. Jeg strever alltid for at ting skal bli bedre. Jeg tror du kan være lykkelig med personen inni deg, men på utsiden vil du alltid streve etter mer. Men det er sånn du ender opp med å bli sprø, sier hun til magasinet Look.

 

Tobarnsmoren synes det er flatterende at folk synes hun er sexy, men hun forstår ikke helt hvorfor de synes det, dersom vi skal tro henne.

 

- Jeg liker ikke meg selv på den måten i det hele tatt. Jeg vet ikke hvorfor. For meg så er noen som er sexy en med selvsikkerhet, som tar seg godt ut og føler seg vel med seg selv. Det er veldig flatterende, men samtidig synes jeg det er mer sexy når du ikke prøver - og du bare er deg selv. Vi liker alle å føle oss sexy, mener hun.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews