Saken om Spears? manager opp for retten

(11.06.2010, sist oppdatert 11.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

En tvist mellom Britney Spears mor, Lynne Spears, og popstjernens tidligere manager, Sam Lutfi, har etter mange runder nå havnet i retten.

En domstol i California skal nå granske hvor vidt Lynne Spears har fart med løgner og vrøvl når det gjelder relasjonen mellom Lutfi og popsangeren, melder Reuters.

 

Krangelen mellom mor Spears og manageren skjøt fart da Lynne Spears slapp en biografi hvor hun hevder at Lutfi hadde svært dårlig innflytelse på datteren. Hun beskriver ham som en manipulator som i hemmelighet dopet Britney og sakte, men sikkert sørget for å få jernkontroll over henne. Hun skriver også at han sørget for at Britney hadde mindre og mindre kontakt med familien.

 

Lutfis versjon går imidlertid på at Spears allerede var ute og kjøre da han kom inn i hennes liv, og henviser blant annet til stjernens mislykkede ekteskap, fyllekjøring og rehab-visitter.

 

Det er foreløpig uklart nøyaktig når saken, som i amerikanske medier omtales som «Britney Gate», er klar for retten.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.211 sec - 1 pageviews