Rykter om nytt Spears-giftermål

(14.01.2008, sist oppdatert 14.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Ryktemakeri rundt Britney Spears når stadig nye høyder.

Nå meldes det at hun planlegger å gifte seg med sin paparazzo-kjæreste Adnan Ghalib - i et desperat forsøk på å vinne tilbake foreldreretten til sine to sønner.

 

Artistens bekymrede familie har kontaktet advokater om den «svært sannsynlige» muligheten for en vielse fordi 26-åringens ustabile oppførsel, inkludert en overraskende tur til Mexico sist onsdag, har ført til at de frykter at hun vil rømme for å gifte seg.

 

- Juristene er nå i alarmberedskap dersom hun skulle finne på å inngå ekteskap. Britney er helt uforutsigbar for tiden. Men den gjengse oppfatningen er at et giftermål er nær forestående. Familien har diskutert med advokatene hva som kan gjøres om hun plutselig skulle finne på å dra sin vei og inngå ekteskap.

 

Spears satte selv ytterligere fart på ekteskapsryktene med den britiske fotografen da hun sist fredag så på biler hos en Mercedes-Benz-forhandler med Ghalib iført en brudekjole med blonder, den samme som hun hadde på seg da hun giftet seg med Kevin Federline i september 2004. De to var formelt skilt i juli 2007.

 

Adnan Ghalib skryter for tiden til venner av sitt ville sexliv med Spears. Fotografen, som innledet et forhold med henne i desember, har kommet med detaljerte beskrivelser av hva de foretar seg på soverommet og fortalt at hun tenner på hans britiske aksent.

 

Men de muslimske foreldrene til den 35 år gamle fotografen er ikke like begeistret for sønnens forhold til Britney.

 

- Hans foreldre Ghalib og Saghra er helt knust. Denne uka fikk han et ultimatum av faren sin: «Kutt kontakten med Britney, ellers er du som død for meg» - noe Adnan ignorerte, sier et familiemedlem til den britiske avisa News Of The World.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.211 sec - 1 pageviews