Roser Britney for TV-innsatsen

(13.03.2008, sist oppdatert 13.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears møtte punktlig til jobb - og kunne replikkene sine.

Onsdag var første innspillingsdag for Spears når hun skulle gjøre sin gjesterolle i fjernsynskomedien «How I Met Your Mother». Hun møtte presis klokken halv åtte om morgenen, og imponerte medspillerne.

 

- Jeg må dessverre fortelle at på sin første innspillingsdag kunne Britney replikkene sine bedre enn jeg kunne mine, innrømmer skuespiller Josh Radnor over People, og legger til: - Hun har vært flott å jobbe sammen med.

 

I episoden, som vil bli sendt i USA 24. mars, spiller Britney en resepsjonist hos en hudlege, som faller for en av seriens hovedkarakterer Ted, spilt av nettopp Radnor.

 

Hun møtte sine midlertidige kolleger første gang mandag denne uken, og en kilde på fjernsynssettet sier til nettstedet: - Hun var litt nervøs, men lot det ikke gå innpå seg. Det lot til at hun hadde det gøy og at hun følte seg vel.

 

Onsdag slapp hun også videoen til låten «Break The Ice» på nettet, en animasjonsfilm der hennes karakter ifører seg en kort, sort kroppsdrakt og høye støvler for å slåss mot kyborgaktige angripere. Den er regissert av Robert Hales som laget «Crazy» for Gnarls Barkley.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Moo
13.03.2008 18:06
BULLSHIT!


13.03.2008 23:43
Hvem bryr seg spør jeg!!!

Tina
14.03.2008 13:58
Så kjekt at hun kommer seg. Stolt av henne Smile :-\) og, jeg bryr meg Wink ;-\)


14.03.2008 16:41
vem bryr seg stakkars de som ikke har noe annet å gjøre en å skrive om dette!!!!

oppgitt?
14.03.2008 21:00
stakkar de som snakker om de som ikke har noe annet å gjøre enn å skrive om Britney, også har de selv ikke noe annet å gjøre enn å skrive om de som skriver om Britney.. Hmm, nå skriver jo jeg om de som skriver om de som skriver om Britney. Hva gjør vi i denne verden? Who cares..

Britney
21.03.2008 23:00
Takk for kommentarene. De var veldig hyggelige

Tehe
21.03.2008 23:02
Jaja, alle e vel gla for at Britney har kommet seg? Selvsagt e d jo noen som e sjalu, men dem ser vi bort i fra. Det vil alltid finnes folk som er sjalu. Jeg er i hvert fall ikke det, og jeg håper Britney fortsetter slik.  Wink ;-\)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews