Roberts drøm: Husmor på heltid

(28.11.2007, sist oppdatert 28.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

I sin tid var hun Hollywoods best betalte kvinnelige filmskuespiller. Men nå vil Julia Roberts (40) være «bare» husmor.

- Min største drøm er å være hjemmearbeidene og være hjemme med barna, sier hun i et nytt intervju med bladet Vanity Fair.

 

- Jeg ville helst vært helt selvforsørgende også, og drømmer om at vi kan dyrke vår egen mat som jeg siden anretter og konserverer.

 

Stjernen fra filmer som «Pretty Woman» og «Min beste venns bryllup» er snart aktuell mot Tom Hanks i storfilmen «Charlie Wilson?s War». Privat er hun gift med filmfotografen Daniel Moder (38) - og hun innrømmer at de neppe klarer å avskjære seg fra resten av sivilisasjonen med det første. Men hun understreker at hun ønsker å leve så langt unna Hollywood-glamouren som overhodet mulig.

 

Roberts og Moder har tre år gamle tvillinger sammen, Hazel Patricia og Phinnaeus Walter, samt lille Henry Daniel på 6 måneder. Barna har gjort henne mer oppmerksom på miljøspørsmål.

 

- Vi forsøker å redusere forsøpling så langt det går, sier Roberts og understreker at hun ikke drømmer om at barna hennes skal velge seg et liv i underholdningsindustrien.

 

- Jeg ser og hører hva som skjer med Britney Spears. Helst ville jeg låst henne inn i gjestehuset mitt, og sagt: «Slik vil jeg ha det!». Og siden skulle jeg bare passet på henne, sier Roberts til magasinet. (©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews