Rihanna mikser parfyme

(09.11.2009, sist oppdatert 09.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna gjør som Jennifer Lopez, Paris Hilton og Britney Spears: hun lanserer sin egen parfyme.

Sangeren har fått en avtale med et kosmetikkfirma som skal lage en parfyme i hennes navn. Men selv om sangeren ikke er ekspert på parfymeoppskrifter, forteller hun at hun ikke overlater noe til tilfeldighetene.

 

Ifølge den britiske tabloiden The Sun sørger hun selv for at duften får den riktige odøren.

 

Hun sier: - Jeg har vært der, stått sammen med kjemikerne og mikset sammen en formular. Jeg ville at dette skulle bli en duft som ingen mann kan motstå. Og det har det også blitt!

 

Ni måneder etter det mye omtalte bråket med ekskjæresten Chris Brown, ser det ut til at Rihanna er ferdig med å holde en lav profil. Nylig snakket hun ut med TV-vertinnen Diane Sawyer om mishandlingen. Hun lanserer også i disse dager en kleskolleksjon samtidig som hun gjør seg klar til utgivelsen av albumet «Rated R» som utkommer 23. november.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews