Posh Spice verst kledd

(09.01.2008, sist oppdatert 09.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Et tiår etter at han utpekte Spice Girls som moteskandaler, setter Mr. Blackwell én av dem - Victoria «Posh Spice» Beckham - på toppen av sin 48. årlige liste over de verst kledde.

Den syrlige kritikeren, som designet kjoler for de rike og berømte da han begynte å sende ut sin liste i 1960, spiddet de største stjernene i underholdningsindustrien i sin siste samling av motegalskap.

 

- Glem motekrydderet, å gå med et skjørt er mer enn nok! I den ene beinete miniforferdeligheten etter den andre, tar trutmunnen Posh virkelig kaka, uttaler han.

 

Blackwell satte Spice Girls på førsteplass på sin liste over de verst kledde i 1998 og avskrev gruppa som «det eneste krydderet på kloden som ikke eier smak.»

 

Britney Spears, som har vært med lista i en årrekke, manglet i år.

 

- Jeg følte at det var upassende på dette tidspunktet å kommentere henne, nå når hennes personlig liv er så vanskelig. Jeg håper at 2008 blir et bedre år for henne, sa Blackwell.

 

På 2. plass kom Amy Winehouse - «eksploderende høysåte over, smakløse polkaprikker under» - og på 3. plass Mary-Kate Olsen - «hun ser ut som en frynsete tannpirker - fanget i en orkan».

 

Blant Ti på topp-navnene finner vi også Fergie, Kelly Clarkson, Eva Green, Avril Lavigne, Jessica Simpson, Lindsay Lohan og Alison Arngrim.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


latterlig
09.01.2008 19:47
care

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews