Posh-Spice på turné med Pussycat Dolls

(25.09.2007, sist oppdatert 25.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham skal være stor fan av danse- og musikkfenomenet Pussycat Dolls. Nå er det mye som tyder på at hun blir med som gjesteartist når gruppa skal ut på USA-turné.

Posh Spice får være med sine idoler på USA-turné, heter det ifølge nyhetsbyrået WENN.

 

Paret Beckham flyttet over dammen i sommer og har siden vært på vill jakt etter arenaer som kan gjøre dem berømte og populære i USA. Og etter at Victoria Beckham mislyktes med et forsøk på å lage «hjemme hos»-reality-serie, skal hun nå være mer enn ivrig på å komme seg på veiene med den populære jentejuntaen.

 

Folkene bak Pussycat Dolls skal også være begeistret for ideen: - De er blitt helt overveldet av Victoria helt siden hun kom til Los Angeles, sier en kilde nær bandet. Kilden legger til:

 

- De elsker stilen hennes og synes figuren hennes er perfekt for gruppa. Alle er de Spice Girls-fans og vil svært gjerne ha henne med opp på scenen.

 

Dersom Victoria Beckham velger å gjøre noen konserter med Pussycat Dolls, går hun i fotsporene til blant andre Carmen Electra, Christina Aguilera og Britney Spears.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


raimond
26.09.2007 16:24
hay pussycat dolls ai wont to fuck you hard whate the fuck

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 1.418 sec - 1 pageviews