Peaches på vei med nummer to

(12.11.2012, sist oppdatert 12.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Peaches Geldof kan si som Britney Spears: «Oops! ... I did it again». Hun er nemlig gravid igjen på rekordtid.

Sønnen Astala er bare seks måneder gammel, men allerede er hun tre og en halv måned på vei med nestemann - en gutt som skal hete Phaedra. Ifølge et intervjue med bladet Hello! var det ikke helt planlagt.

 

- Det var litt av et sjokk, og jeg hadde panikk et øyeblikk, roper den 23 år gamle småbarnsmoren som er datter av Bob Geldof og nå gift med rockeren Tom Cohen.

 

- Tom var så støttende og avslappet at det fjernet tvilen min og jeg begynte å se for meg to gutter som vokser opp og er bestevenner. Det er enorme fordeler med å ha to barn så tett, tror Peaches, som fikk en gryende mistanke da hun fikk samme søtsuget som da hun var gravid med Astala.

 

At det skulle gå så lett, var en overraskelse for Peaches - som hadde en graviditet utenfor livmoren for tre år siden og fikk beskjed av legene om at sjansene hun hadde for å få barn var fra små til ikke-eksisterende.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews