Parker knekt etter magasinhets

(27.03.2008, sist oppdatert 27.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Sarah Jessica Parker er blitt et stilikon og har tilhengere verden over. Men en kåring i regi av herremagasinet Maxim har gått hardt inn på skuespilleren.

Den amerikanske «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker dukker opp på kinolerretet til sommeren, i storfilmen som baserer seg på den svært populære TV-serien.

 

Men nå kommer det et skår i gleden for Parker, som er blitt et stilikon og anses som en av verdens best kledde skuespillere. Hun er nemlig blitt kåret til verdens minst sexy kjendiskvinne på Maxim sine nettsider.

 

Kåringen skal ha gått hardt inn på den 43 år gamle stjernen og hennes skuespillermann, Matthew Broderick (46).

 

- Det er sjokkerende. Så brutalt og på en måte veldig aggressivt og slemt, sier hun i et intervju med magasinet Grazia.

 

- Har jeg silikonpupper, Botox og store lepper? Nei. Passer jeg med idealet som visse menn maler fram i magasiner? Kanskje ikke, sier den forulempede stjernen.

 

På andreplass på den lite flatterende listen havnet den britiske sangeren Amy Winehouse (24). Tredjeplassen innehas av Sandra Oh (36), kjent fra TV-serien «Grey?s Anatomy». Fjerdeplassen gikk til Madonna (49), som etterfølges av Britney Spears (26) på femteplass.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.231 sec - 1 pageviews