Paris støtter Britney

(23.01.2008, sist oppdatert 23.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Paris Hilton er blant de få som den siste tiden har hatt noe godt å si om Britney Spears? kvaliteter som mor.

- Hun er en flott mor og en super jente, og jeg bryr meg virkelig om henne, uttalte den 26 år gamle hotellarvingen nylig i fjernsynsprogrammet E! News.

 

- Jeg ønsker henne alt godt, og jeg skulle ønske alle kunne la henne være i fred slik at hun får lov til å leve livet sitt, fortsatte Hilton.

 

De to celebre damene hadde et tett vennskap etter at popstjernen brøt med sin tidligere ektemann Kevin Federline i november 2006. De to venninnene ble stadig fotografert mens de festet, shoppet og kjørte rundt i bil.

 

Den prøvede popstjernen er i det siste blitt koblet til paparazzifotografen Adnan Ghalib, og de to har blant annet blitt avbildet da de var ute og kjøpte en graviditetstest. Tirsdag uttalte Ghalib i TV-showet Entertainment Tonight at Britney ønsker seg et barn til.

 

- Britney har et sterkt morsinstinkt. Jeg tror hun håpet at hun var gravid med meg.

 

Nylig ble popstjernen fratatt besøksretten til sine to sønner, etter at hun nektet å levere barna tilbake til Kevin Federline, som har foreldreretten til barna.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews