Paris baktaler Britney

(28.12.2006, sist oppdatert 28.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

De var bestevenninner et par uker, men nå har Paris Hilton gitt Britney Spears det lite flatterende tilnavnet «Dyret».

Skal vi tro det siste som sies om Britney Spears og Paris Hilton, har de tidligere truseløse bestevenninnene røket uklar. I slutten av november var de nærmest uatskillelige. Men nå er festen over, og Hilton har angivelig begynt å omtale Spears som «Dyret».

 

Da Paris Hilton åpnet dørene for julefest 18. desember, var ikke popprinsessen invitert. Ifølge en kilde sier Hilton følgende om årsaken til vennskapsbruddet:

 

- Britney tenker ikke før hun handler. Hun bare utagerer.

 

Andre kilder mener det er Spears som har trukket seg fra venneskapet. Etter all festingen med Hilton ble hun beskyldt for å være en dårlig mor for 15 måneder gamle Sean Preston og 3 måneder gamle Jayden James. Spears skal ha ringt Hilton og sagt at hun var dårlig reklame for henne. Det skal ha falt unge Hilton tungt for brystet.

 

Men Spears har ikke dermed lagt festingen på hylla. Ifølge svenske Aftonbladet festet hun med venner på klubben Les Deux i Hollywood 20. desember.

 

- Hun sprang inn på do og spydde overalt, hevder en kilde.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.684 sec - 1 pageviews