Pappa Winehouse sier nei til Amy i Grammy

(30.01.2008, sist oppdatert 30.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Mitch Winehouse sier bestemt nei til at datteren skal opptre under årets Grammy-show i USA 10. februar.

Han fremholder til Daily Mirror at hans trøblete, dopmisbrukende datter ikke vil være frisk nok til å opptre på et slikt prestisjetungt arrangement.

 

24 år gamle Amy Winehouse la seg inn til rusavvenning på en rehabklinikk i London i forrige uke, og skal ifølge britisk presse ha planlagt å opptre på Grammy-showet for å markere slutten på behandlingsoppholdet sitt. Men pappa Mitch er ikke enig:

 

- Jeg er ikke sikker på at Grammy-opptredenen hennes vil skje. Jeg vil ikke at hun skal reise, jeg tror det er for tidlig for henne. Hun er ikke bra, det er derfor hun er til rehabilitering. Men hun har det fint, og får god behandling, sier Mitch Winehouse til avisen.

 

Amy Winehouse er nominert til hele seks priser under Grammy-showet. Men kanskje har pappa Winehouse MTV-fadesen til Britney Spears friskt i minne? Også Amy har sviktet publikum under flere konserter i fjor høst, men da har det ikke vært massiv fjernsynsoverføring.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews