Pappa Spears beholder kontrollen

(06.03.2008, sist oppdatert 06.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Faren til Britney Spears har fått forlenget kontrollen over datterens midler og eiendom i nye fem måneder.

James Spears fikk først vergemål over datteren fra februar og fram til 10. mars da Britney ble innlagt til psykiatrisk behandling. Nå har en domstol i Los Angeles forlenget varigheten fram til 31. juli.

 

Dermed bestyrer pappa Spears over verdier som ifølge BBC er anslått til 100 millioner dollar, altså over 510 millioner kroner. Han har også lov til å ansette livvakter og bestemme hvem datteren får omgås, hvilket blant annet har ført til at hennes gamle venn og manager Sam Lutfi er ute av dansen. Jamie Spears har ifølge sladrepressen fått ros for måten han holder datteren i tøylene på.

 

Britney Spears har slitt etter skilsmissen fra Kevin Federline i 2006, og har gjort stadig mer eksentriske ting - som å barbere av seg alt håret for et år siden. I februar ble hun to ganger lagt inn på psykiatrisk avdeling, og mistet også all besøksrett til parets to små sønner.

 

Nylig fikk hun møte Jayden James (1) og Sean Preston (2) for første gang på to måneder, etter at hun kom til enighet med eksmannen. Hun fikk møte småguttene på visse betingelser. Elliot Mintz, som er talsmann for Kevin Federline, har opplyst at pappa Spears hadde «en nøkkelrolle» i å gjøre møtet med sønnene mulig for Britney.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews