Paparazzi tatt for «Spears-plaging»

(06.06.2008, sist oppdatert 06.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

En paparazzifotograf er pågrepet av politiet i den lille byen Liberty i Mississippi, anklaget for å ha plaget og forfulgt den høygravide Jamie Lynn Spears (17).

Politiet i Liberty, byen hvor den gravide Spears Junior har søkt tilflukt mens hun går gravid, hevder at en fotograf har plaget den unge TV-skuespilleren, som også er lillesøsteren til Britney Spears.

 

Fotografen heter Edwin W. Merino (30), og ifølge nyhetsbyrået AP er han anklaget for å ha sperret veien for Spears, og for å ha gjort det vanskelig for henne å ta seg rundt.

 

I et telefonintervju med AP sier fotografen at han slett ikke har plaget den vordende unge mammaen. Merino hevder at han befant seg hele 60 meter fra Spears og hennes kjæreste Casey Aldridge da han tok bilder av dem på en bensinstasjon. Aldrige befant seg imidlertid på bensinstasjonen da politiet pågrep ham.

 

Merino har betalt seg ut mot kausjon, men må møte i retten neste uke.

 

- Ettersom jeg var den eneste fotografen der, var det enkelt for dem å peke ut akkurat meg, sier han til AP.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews