Paparazzi sang for Britney

(03.12.2009, sist oppdatert 03.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Onsdag feiret Britney Spears sin 28-årsdag sammen med alle mennene i sitt liv.

Ikke bare var kjæresten Jason Trawick (37) og sønnene Preston (3) og Jayden (2) til stede - også paparazziene omringet henne i hopetall da hun og Trawick dro på shoppingtur.

 

En av fotografene dro til og med i vei med å synge «Happy Birthday To You» for Britney, som til slutt ikke klarte å la være å dra på smilebåndet på vei inn i bilen etter litt handleterapi i Fred Segal-butikken i Hollywood.

 

Paret hadde tjuvstartet feiringen tirsdag kveld med restaurantbesøk, spa og shopping, før de satte kursen tilbake til Britneys hus i Calabasas der de to små sønnene ventet for å feire mammas bursdag, melder People.

 

Kilder sier til bladet at Britney var svært glad for å kunne feire dagen sin med småguttene, som skal ha gledet seg stort til bursdagskaken. Dermed var Britneys eksmann Kevin Federline (31) fri til å feire - hans nye kjæreste Victoria Prince (27) har nemlig også fødselsdag 2. desember.

 

Federline er for tiden med i programmet «Celebrity Fit Club», som snart skal sendes på kanalen VH1, og skal ha gått ned bortimot 14 kilo.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews