Paparazzi reddet Jennifer Anistons hund

(20.01.2009, sist oppdatert 20.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

 Jennifer Aniston vil neppe bli like god venn med paparazzifotografene som fotfølger henne som Britney Spears ble i sin tid. Men kanskje ser hun på dem med litt blidere øyne - nå som en av dem reddet hunden hennes.

 Blandingshunden «Norman» stakk av fra Anistons hjem i Malibu i California sist helg.

 

En videosnutt som ligger ute på TMZ.com, viser hvordan en paparazzifotograf frakter hunden tilbake til Anistons hjem. Han skal visstnok ha observert hunden løpende farlig nær en tungt trafikkert vei, der den nesten ble påkjørt av en bil, før fotografen klarte å få tak i den. «Norman» skal være i god behold, melder nettstedet.

 

Som så mange andre Hollywood-stjerner er Jennifer Aniston en hundeelsker. Hun har ofte blitt fotografert sammen med «Norman», som er en blanding av welsh corgi og terrier. Hun tar seg også godt av ham, og spanderer massasjeterapi på hunden som har leddproblemer.

 

Men nå har hun også gjort suksess på lerretet som hundeeier, med filmen «Marley and Me» - om en umulig og uoppdragen labrador og eierne hans.

 

Men ifølge rykter gjengitt på Popcrunch.com misliker gamle «Norman» hennes nye kjæreste John Mayer, i den grad at hun prøver å holde hund og kjæreste atskilt. Kanskje derfor «Norman» var ute og streifet på egen hånd?

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews