- Oprah vil sparke Dr. Phil

(18.01.2008, sist oppdatert 18.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

TV-psykologen Dr. Phils innblanding i Britney Spears liv kan koste ham jobben, hevder amerikanske medier.

Det er den ikke alltid helt etterrettelige amerikanske avisen National Enquirer som hevder å ha snakket med kilder nær Oprah Winfrey. - Hun kommer personlig til å gi ham beskjed om at han har sparken, sier kilden, og legger til:

 

- Hun er rasende. Hun forventet at han skulle komme med en unnskyldning for situasjonen med Britney. I stedet har han brukt episoden i et forsøk på å få høyere seertall. Oprah synes at han helt klart har mistet følelsen av hva som er rett og galt.

 

Tidligere denne måneden måtte Britney Spears inn til behandling ved et psykiatrisk akuttmottak i Cedars Sinai Medical Center i Los Angeles. Da hadde hun låst seg inne med sønnene i timevis, og nektet å overlate dem til eksmannen Kevin Federline i henhold til avtalen som var gjort i den pågående omsorgstvisten.

 

I løpet av tiden hun var innlagt, kom Dr. Phil på uventet besøk. Besøket var ikke klarert med unge Spears selv, noe som har utløst et skred av negative reaksjoner fra psykologer verden over.

 

Phillip Calvin McGraw er best kjent som Dr. Phil. Han ble berømt etter en opptreden på «The Oprah Winfrey Show» i I 1996. Hans opptreden ble så godt mottatt at han fikk komme tilbake som ekspert på samlivsforhold. Fra 2002 har han hatt sitt eget daglige TV-program, «Dr. Phil», produsert av Winfreys Harpo Productions.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.210 sec - 1 pageviews