Nye farskapsrykter for Federline

(14.06.2007, sist oppdatert 14.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Ikke før har ryktene om en gjenforening mellom Kevin Federline og Britney Spears begynt å svirre, før det hevdes at den tidligere danseren skal bli far igjen.

Og det er ikke Spears sitt barn han venter, dersom vi skal tro magasinet Star. Derimot er det Federlines tidligere kjæreste, Shar Jackson, som hevder å være «i omstendigheter», ifølge hennes nære venner.

 

- Hun vil fortelle Kevin det, men får kalde føtter hver gang. Hun er virkelig redd for reaksjonen hans - og vet ikke om han blir glad eller knust. Tenk om han ikke vil ha flere barn? Med hennes to barn, og Britneys to, har han i grunnen hendene fulle allerede, sier en kilde til magasinet.

 

Kilden hevder at Shar Jackson, som var knust da Federline forlot henne til fordel for popstjernen, fortsatt drømmer om et liv med Kevin, og sier: - Hun ville elsket å leve et ordentlig familieliv sammen med Kevin. Han er hennes store kjærlighet.

 

Federline og Shar Jackson har fra før barna Kori (4) og Kevin (2). Han har også to sønner med Britney Spears: Sean Preston (21 måneder) og Jayden James (9 måneder).

 

Shar Jacksons venner hevder hun er sju uker på vei.

 

Samtidig meldes det at Federline har sognet mye til Spears? residens i Los Angeles i den senere tid. De to skal ha hatt hemmelige møter og tårevåte telefonsamtaler, og på ferie i Mexico nylig, avslørte Spears til venner at hun tror det går mot full forsoning.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews