Ny mann skal redde Britneys karriere

(07.08.2007, sist oppdatert 07.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears har hyret ny manager.

For kort tid siden meldte kjendisbloggeren Perez Hilton at Britney Spears hadde skapt liv og røre under et intervju med magasinet OK!. Hun tok seg kraftig nær av noen spørsmål og laget angivelig en stor scene. Det samme gjentok seg da hun bare dager senere stilte opp til et intervju med magasinet Allure.

 

- Akkurat som tilfellet var med OK!, ble hun rasende på journalisten og forlot stedet uten å ha gitt et skikkelig intervju, melder kilder.

 

Det sies likevel at stjernen jobber seriøst med musikken sin. Hun har hyret stjernemanageren Jeff Kwatinetz - og håper han kan redde karrieren hennes. Det er sladrenettstedet tmz.com som melder at Kwatinetz og Spears har inngått et samarbeid.

 

Kwatinetz er ved siden av sin suksessfulle managervirksomhet også kjent for å ha vært forlovet med Brittany Murphy. Profesjonelt har han jobbet for Kelly Clarkson og Jennifer Lopez, og kilder forteller at han ser lyst på utfordringen det er å skulle snu Britney Spears motgang til medgang.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews