Nekrologen er klar for Britney

(18.01.2008, sist oppdatert 18.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Nyhetsbyrået Associated Press har allerede skrevet ferdig nekrologen til Britney Spears.

- Vi ønsker det ikke, men hvis Britney går bort, er det sannsynligvis en av de største nyhetssakene på lenge. Vi håper at vi ikke behøver å bruke den før om 50 år, men skulle noe skje, må vi være forberedt, sier redaktøren for APs underholdningstjeneste, Jesse Washington, til bladet Us.

 

AP påbegynte nekrologen i desember, og Washington sier til bladet at det neppe er noen uenighet om at popstjernen later til å være i faresonen nå. I mellomtiden har politiet i Los Angeles sørget for at andres liv ikke kommer i fare i Britney Spears kjølvann:

 

Fire paparazzifotografer ble ifølge nyhetsbyrået Reuters arrestert tidligere denne uken - etter å ha råkjørt i hælene på Spears. Også Britneys bil, som hun selv kjørte, ble stoppet. Men hun fikk i motsetning til fotografene ingen bot.

 

Hvordan det går med Britney Spears selv er uvisst. Hennes venn Sam Lutfi ringte inn til et kjent radioprogram torsdag morgen og hevdet at «alt er bare bra», etter at hun hadde hatt en merkelig bytur - der hun blant annet handlet klær midt på natten, i butikker som åpnet spesielt for henne.

 

- Hun klarer seg bra. Alt er tilbake på sporet, sa Lutfi og sa at nattshoppingen var «handleterapi» for venninnen, som kjeder seg. Lutfi sier at Britney dessuten håper å få sønnene «forhåpentligvis snart», samtidig som han også sørget for å avsanne både graviditets- og giftermålsryktene.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.188 sec - 1 pageviews