Narkotikaanklager mot Britney

(11.01.2007, sist oppdatert 11.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Minutter etter at Britney Spears hadde telt ned til nytt år på nyttårsaften, kollapset hun. Nå ryktes det at årsaken var at hun blandet ecstasy og kokain.

Etter å ha festet hardt på nattklubben Pure i Las Vegas på nyttårsaften, måtte den stadig mer falmede popstjernen Britney Spears bæres ut fra klubben. Livvaktene skjulte den bevisstløse sangeren under en stor kåpe.

 

Skandalepressen slo med én gang fast at kollapset var et resultat av for mye alkohol, mens sangerens manager, Larry Rudolph, har hevdet at hun bare var trøtt og sliten.

 

Nå kommer imidlertid den ikke alltid etterrettelige avisen National Enquirerer med oppsiktsvekkende påstander: Her hevdes det at årsaken til at nyttårsaften fikk en heller tragisk utgang for Spears, var narkotika.

 

National Enquirer er ikke alene om å hevde dette. Ryktene har florert på flere blogger, skriver Aftonbladet.

 

Ifølge den amerikanske avisen var Spears påvirket allerede da hun kom til Las Vegas. Hun fortsatte festingen med sjampanje og romdrinker under middagen, og etter å ha røyket marijuana gikk hun ned til nattklubben Pure, hevdes det.

 

- Hun gikk rett til VIP-rommet og sniffet kokain, melder National Enquirers kilde, som hevder at inntaket slett ikke stoppet der. Hun skal deretter ha tatt en dose ecstasy. Og da sjampanjen kom på bordet i tolvtiden, ble det for mye for Spears.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere
11.01.2007 18:38
Huffamej. Åssen skal hun ende opp! ;O ;S

peder
20.01.2009 12:01
æ har pult britney

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.222 sec - 1 pageviews