Nå krasjet Lohans sjåfør

(18.03.2009, sist oppdatert 18.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan jaktes på av paparazziene - og det går ut over kjøringen hennes. To ganger på få dager har hun vært involvert i småkrasj.

Da Lindsay Lohan selv kjørte bilen sin, kjørte hun i en portstolpe av sement utenfor huset til Jack Nicholson i Hollywood Hills.

 

Det skjedde fredag kveld, da hun overtalte Nicholson til å slippe henne inn på sin eiendom - i et desperat forsøk på å unnslippe et haleheng av fotografer, samme dag som det ble kjent at hun var ettersøkt av politiet i forbindelse med fyllekjøringen sin i 2007.

 

Mandag var det tid for et nytt biluhell - og da var det Lindsays sjåfør som kjørte bilen. Han skulle frakte den uhellsforfulgte skuespilleren videre fra Sky Bar i Los Angeles, da han kjørte rett inn i en av de store treportene utenfor, melder TMZ.com.

 

Mens sjåføren og hotellets sikkerhetsvakter inspiserte skadene, prøvde Lindsay Lohan selv å gjemme seg i bilen bak mørke ruter. Hun er allerede utropt til den nye ulykkessjåføren i Hollywood av sladrepressen, og overtar etter Britney Spears.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.289 sec - 1 pageviews