Moore snakker om gravid-bildet

(19.02.2008, sist oppdatert 19.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Magasinet Vanity Fair kjørte en høygravid og naken Demi Moore på forsiden av et blad i 1991. Nå forteller Moore at bildet aldri var ment for andre enn henne selv og familien hennes.

Bildet av en høygravid Demi Moore, som var syv måneder på vei med datteren Scout, ble tatt av kjendisfotografen Annie Leibovitz i 1991.

 

Det berømte bildet var starten på en trend: Nå lar den ene gravide kjendiskvinnen etter den andre seg villig fotografere med sin struttende mage. Moore var først ut - og det ble regnet som modig. Men skuespilleren selv forteller at hun ikke hadde planlagt at bildet skulle bli «allemannseie».

 

Til det amerikanske magasinet V sier hun: - Annie fotograferte meg alle de tre gangene jeg gikk gravid. Bildet som havnet på coveret til Vanity Fair var ikke gjort for magasinet. Det skulle være et minne for meg og familien min. Men så ringte Annie, og vi tullet egentlig med det først, men jeg sa det ville vært utrolig dersom de ville kjøre bildet på coveret.

 

Moore har aldri angret på at hun viste fram magen på forsiden av et av verdens mestselgende magasiner. Hun sier: - Det åpnet for muligheten til at det er lov å føle seg sexy og attraktiv mens man er gravid. Men jeg hadde aldri forventet en slik respons, jeg ble tatt på senga der.

 

Siden har kjendismagene til blant andre Christina Aguilera, Britney Spears, Heidi Klum, Celine Dion, Brooke Shields og Monica Bellucci prydet magasinforsider.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews