Midler råder Spears til å roe seg ned

(07.12.2006, sist oppdatert 07.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

I rekken av dem som har lyst til å mene noe om Britney Spears sin utagerende festing, er turen nå kommet til Bette Midler.

Den frittalende film- og sangdivaen mener Britney Spears, Paris Hilton og Lindsay Lohan går altfor langt i sin festeiver. Midler innrømmer at hun selv har noen vinternetter bak seg, men understreker at hun alltid gikk hjemmefra iført truse, og at hun blir støtt når hun ser hvordan de nevnte festløvene viser fram alt til fotografene. Hun sier til det amerikanske TV-konseptet Extra:  - Jeg begynte min karriere som ganske vill, men jeg har funnet ut - etter at livet har modnet meg - at det er på tide at vi alle blir litt snillere. - Selv bruker jeg undertøy. Masse undertøy.  Og hun har en klar melding til de profilerte jentene: - Få grep på ting, få et liv. Jeg synes noen bør sette seg ned med disse jentene, og få dem til å roe seg.

(©NTB) Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews