Massiv ros til Spears

(31.10.2007, sist oppdatert 31.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Los Angeles (NTB-Veronica Karlsen): Uansett hva Britney Spears gjør, skaper det overskrifter. Nå kan hun endelig ta med seg noen positive ord på veien.

Britney Spears (25) er en av verdens mest omtalte personer, men den siste tiden er det ikke musikken hennes som har brakt henne til førstesidene.

 

Det har i stor grad handlet om skilsmisse, barnefordeling, dopmisbruk og en merkelig og ustødig opptreden under årets MTV Video Music Awards i september - som fikk musikkverden til å tenke at stjernen hadde sluknet for godt.

 

Nå kommer det imidlertid endelig litt godt nytt for popartisten, i form av gode anmeldelser for hennes comebackalbum «Blackout» (Jive/Sony BMG).

 

Dette er Spears første album på fire år, og hennes første etter at hun giftet seg og fikk sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1) med Kevin Federline - danseren som en kort periode kunne skilte med å være hennes ektemann.

 

Sjelden har kritikerne vært så samstemte om noe som de er om at dette albumet er bra pop.

 

«Britney Spears har ikke vært klart å riste av seg paparazziene de siste månedene, men det er tydelig at hun på en gledelig måte hengir seg til musikken på sitt nye album», skriver anmelderen i avisen USA Today.

 

«Partyjentas første album på fire år er dekket fra gulv til tak med klubbhiter», heter det videre.

 

En anmelder i New York Times sier at Britney med albumet «beklager seg forfriskende lite».

 

Men produsentgeniene som er involvert, får ham til å lure på hvor mye Spears? egentlig har bidratt med.

 

Likevel, «dette gjør det ikke vanskeligere å verdsette de beste låtene», poengterer anmelderen.

 

Avisen The Philadelphia Inquirer skriver på sine nettsider at albumet er «en smart produsert, glatt og effektiv øvelse i virkelighetsflukt-dancepop».

 

«Akkurat da du trodde »Blackout? skulle mørklegge stjernen for godt, viser det seg at det ikke er så ille likevel?, konkluderer anmelderen.

 

Noen få kritikere er ikke begeistret for den tungt produserte utgivelsen, og spør hva som egentlig er igjen av Spears sin identitet.

 

«Mange spor er så overproduserte at hun ikke høres ut som et menneske», mener anmelderen i avisen New York Daily News.

 

«I stedet høres dette ut som maskinelt blip blop, en luftig rekke av ohh, ahh og grynt. Dersom en oppblåsbare sexdukke kunne synge, ville det låte slik», heter det videre i anmeldelsen.

 

Her hjemme har anmelderne i de største avisene vendt tommelen opp. VG triller fram fem på terningen, og konkluderer med at «verdens mest plagede kjendis slår tilbake med sitt beste album til nå».

 

Nøyaktig det samme mener Dagbladet, som også lar terningen vise fem øyne.

 

«På sitt beste er den fantastisk», skriver anmelderen om «Blackout».

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews