Manager sier Britney var trøtt

(02.01.2007, sist oppdatert 02.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears første minutter i det nye året på en klubb i Las Vegas endte med kollaps. Men skal vi tro manageren hennes var tobarnsmammaen bare trøtt.

Han tar bladet fra munnen etter ryktene om at Britney skal ha drukket seg sørpe full på champagne og måtte bæres til bilen av sikkerhetsvakter. Manageren Larry Rudolph sier ifølge BBC:

 

- Hun var ikke full. Hun var trøtt og sovnet.

 

Det var like etter at popstjernen hadde telt ned til et nytt år at hun falt sammen. Men Rudolph sier sangeren slett ikke måtte bæres ut:

 

- Hun var bare forsynt og gikk selv ut av lokalet. Hun trengte ikke medisinsk hjelp, slik det blir hevdet, framholder han.

 

Spears var på jobb da hun «ble trøtt». Hun var nemlig hyret av Ceasars Palace‘s nattklubb til å være vertinne på nyttårsfesten. Ifølge øyenvitner ble popstjernen båret ut av klubben, godt innpakket og skjult av en kåpe, like etter midnatt.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


1
02.01.2007 19:58
SKANDALE! /O/

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.270 sec - 1 pageviews