Madonna selger gamle synder dyrt

(28.03.2008, sist oppdatert 28.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Madonna akter ikke å synge noen av sine tidlige hitlåter igjen - med mindre noen ikke betaler henne en formue.

- Jeg tror ikke jeg vil kunne synge «Holiday» eller «Like A Virgin» noensinne igjen, fastslår Madonna i et radiointervju med New York-stasjonen Z100-FM.

 

- Det makter jeg rett og slett ikke, med mindre noen betalte meg 30 millioner dollar eller så. Som hvis en eller annen russisk fyr vil at jeg skal komme til bryllupet han skal inngå med en 17-åring, fleiper Madonna.

 

Madonna slipper albumet «Hard Candy» mandag 28. april, og er innom mange temaer i radiointervjuet. Blant annet forklarer hun at årsaken til at hun ga Justin Timberlake en B12-sprøyte i rumpa er fordi de «bare hadde et begrenset antall dager i studio, og jeg ville ikke at han skulle komme med en dårlig unnskyldning for å ikke dukke opp på jobb».

 

Derimot roser hun Britney Spears? album «Blackout» sjenerøst:

 

- Jeg elsker faktisk hennes nye album. Jeg pleier å trene til det, når jeg gjør en kombinasjon av pilates og danseaerobics.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


MadonnaLove
01.04.2008 10:06
Madonna! We love you! yay Very Happy :-D good news! We still love you! Even more!!!
å ja, FIRST!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews