Må låse frisørsalongdøren etter Britney

(19.02.2008, sist oppdatert 19.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Et år etter at Britney Spears oppsøkte frisørsalongen Esther?s Salon og snauet seg selv med en barbermaskin, må innehaveren holde døren låst - mens hun venter på at Britney skal hente håret sitt.

- Folk har tilbudt meg ganske mye for å få kjøpt det, sier Esther Tognozzi til People, og sikter til både håret som Britney snauet vekk og barbermaskinen hun brukte. Men hun vil helst levere det tilbake til popstjernen selv.

 

- Det ville vært hyggelig om hun kom tilbake og hentet det, sier Tognozzi, som fikk oppleve sirkus Britney på nært hold 16. februar i fjor.

 

Men hun er ikke sur på Britney Spears, selv om klippeepisoden har forstyrret det fredelige frisørsalongen voldsomt: Tognozzi tar ikke lenger telefonen i frisørsalongen sin på grunn av pågangen fra media så vel som spøkefugler, og hun må fremdeles holde inngangsdøren låst fordi folk prøver å snike seg inn for å ta bilder eller for å sitte i stolen hun satt i. En fan kom helt fra Canada for å la seg barbere i samme salong som Britney!

 

Tognozzi måtte dessuten hyre advokat da folk laget internettsteder i hennes navn der de lot som de skulle selge Britneys hår.

 

- De brukte min identitet. Det var en invasjon av privatlivet. Jeg fikk et lite glimt av hennes verden, og det får meg til å synes synd på henne.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews