Lynne Spears: - Det er min skyld

(09.11.2007, sist oppdatert 09.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Moren til popsangeren Britney Spears, Lynne Spears, tror datterens problemer kunne vært unngått dersom hun hadde vært mer til stede for henne.

I et ferskt intervju med magasinet Life & Style Weekly forteller Lynne Spears hva hun tror er årsaken til popsangerens problemer. Hun tar på seg mye av skylden: - Jeg skulle vært der da hun reiste rundt på turné. Det er et forferdelig nervepress. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt anledning til å følge henne. Men det kunne jeg ikke. Jeg har andre barn også, sier hun.

 

For tiden skriver Lynne Spears ei bok om hvordan det har vært å fostre opp barn i rampelyset. Hun er blitt beskyldt for å ha pushet fram Britney, og dermed fratatt henne en normal barndom- og ungdomstid. Om dette sier hun: - Jeg har ikke oppfostret barna mine med tanke på Hollywood-karrierer. Alt dette har bare eksplodert foran meg og store drømmer er forvandlet til meget store bekymringer.

 

En periode ville ikke Britney ha kontakt med moren sin. Hun mente Lynne Spears støttet Federline i omsorgstvisten. Hun mente også moren var med å få henne innlagt til avrusning, når det egentlig var fødselsdepresjon hun led av. Lynne Spears sier: - Jeg vet at både Britney og Kevin bryr seg om barna sine. De er gode mennesker. Med min datter, Kevin og guttenes interesse i tankene, har jeg forsøkt å gjøre mitt beste for å føre dem sammen - minske gapet. Jeg tror det er i ferd med å løse seg.

 

Lynne Spears slipper boka «Pop Culture Mom: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World» 11. mai neste år.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.231 sec - 1 pageviews