Lynne Spears: - Det er min feil

(09.12.2008, sist oppdatert 09.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Lynne Spears tar på seg skylden for datterens problemer.

Sangeren Britney Spears trådte sine barnesko på scenen og ble verdensberømt som tenåring. Som voksen har hun slitt med alt fra psykiske problemer, en tøff skilsmisse - samt kjempet om omsorgen for de to sønnene sine. I perioder tok Britney Spears totalt avstand fra sin mor Lynne Spears; kvinnen som nå er aktuell med biografien «Through The Storm».

 

Lynne Spears nøler ikke med å ta på seg skylden for datterens problemer, og hevder at hun vurderte å kalle boka «All My Fault». Hun sier i et intervju gjengitt av nettstedet ContactMusic: - Jeg kan le av tittelen nå, men følte jeg det slik da jeg begynte å skrive? Absolutt. Og dersom jeg skal være ærlig føler jeg det fortsatt slik.

 

- Da livet hennes ble en slik suksess, hva skulle hun vel med meg? Og da ting ble stadig verre, var jeg ute av bildet. Da var det andre mennesker som var sammen med henne hele tiden. Som mor kan du ikke hjelpe for å føle skyld når det gjelder hva du har gjort, og ikke gjort, for barna. Der er jeg som alle andre, fortsetter hun.

 

Mor Spears tror roten til datterens problemer skriver seg til barndommen, da Lynne Spears kjempet for familiens økonomi mens ektemannen slet med alkoholproblemer.

 

- Jeg overkompenserte overfor barna og forsøkte hele tiden å framstille ting bedre enn de var. Kanskje klarte jeg ikke å gi henne de nødvendige verktøyene til å håndtere problemer. Muligens ble hun skjermet i for stor grad.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews