Lutfi vil fortelle alt om Britney

(05.02.2009, sist oppdatert 05.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears tidligere manager og angivelige gode venn Sam Lutfi sies å ville fortelle alt om sammenbruddet hennes i en ny fjernsynsdokumentar - selv om foreldrene hennes har gitt ham skylden for at det gikk så galt.

Det er den britiske avisen Daily Star som skriver at Lutfi nå er i forhandlinger med den amerikanske fjernsynskanalen UPN, som i 2005 sendte realityen «Britney & Kevin: Chaotic».

 

Sam Lutfi anla onsdag denne uken injuriesøksmål mot Britneys foreldre Jamie og Lynne Spears, så vel som mot Britney selv.

 

Spears-foreldreparet har nemlig offentlig plassert skylden for datterens serie med sammenbrudd, som førte til at hun mistet foreldreretten for sine to sønner, på Lutfi. Jamie Spears sørget også for at det ble ilagt besøksforbud for Lutfi. Ifølge AP ble manageren der fremstilt som om han holdt popstjernen nærmest fanget i hennes eget hjem, dopet henne, tok over pengestyringen og kontrollerte paparazzifotografene «som en general».

 

Nå vil Lutfi slå tilbake mot påstandene, som han hevder er usanne. En kilde sier til den britiske tabloidavisen:

 

- Sam har innsett at et TV-show vil gi ham en anselig slump penger, og at han vil få ekstra penger i tillegg fra magasiner og avisintervjuer. Dette er hans sjanse til å få sin lønnsomme hevn.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews