Lopez og Tyler takker for seg i «Idol»

(16.07.2012, sist oppdatert 16.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Lopez og Tyler takker for seg i «Idol». Foto: © Andrew Evans  / PR Photos
Nå er det bare Randy Jackson (t.v.) igjen i «Idol»-dommerpanelet i USA, etter at både Steven Tyler og Jennifer Lopez takket for seg i løpet av helgen. Foto: © Andrew Evans / PR Photos
De ble ikke stemt ut - men forlater «Idol»-skuta nå når seertallene begynner å synke.

Først ut var Steven Tyler fra Aerosmith, som nylig meddelte at han hadde «tenkt lenge og hardt» på avgjørelsen før han hoppet av dommergjerningen. I stedet skal han prioritere bandet, som slipper album og skal ut på turné til høsten.

 

Deretter valgte Jennifer Lopez - som har vært med i to sesonger - å si takk for seg i helgen.

 

- Jeg føler helt ærlig at tiden er kommet for å vende tilbake til de andre tingene jeg har satt på vent, sier Lopez til radiovert og «Idol»-programleder Ryan Seacrest. Jennifer Lopez skal etter sigende ha hanket inn 20 millioner dollar fra «Idol» i år, ifølge Time.com.

 

Fordi «Idol»-seertallene har sunket de senere år - ikke minst etter at Simon Cowell forlot dommerpanelet i 2010, skal Fox ha vært ute etter å rekruttere yngre dommere for å revitalisere realityprogrammet. Samtidig har navnene som ryktes, vært veteraner som Mariah Carey, Céline Dion og Mary J. Blige.

 

Cowell sørget på sin side for å rekruttere Demi Lovato (19) og Britney Spears (30) som nye dommere til sitt konkurrerende show «The X Factor».

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.217 sec - 1 pageviews