Lohan trues av Britneys ekskompis

(20.12.2010, sist oppdatert 20.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan har fått en rekke ubehagelige meldinger via telefon. Det hevdes at Sam Lutfi, Britney Spears tidligere venn, står bak.

Lufti har tidligere fått forbud mot å nærme seg Britney, etter at han var stjernens nærmeste fortrolige da hun fikk et sammenbrudd i 2008. Foreldre til Spears hevdet Lutfi fôret henne med dop og hjernevasket henne på den tiden. Nå har Lutfi angivelig funnet seg en annen stjerne å plage, nemlig Lindsay Lohan.

 

Den omstridte stjernen har i det siste oppholdt seg på Betty Ford-klinikken, og under oppholdet har hun mottatt flere ubehagelige telefonbeskjeder og tekstmeldinger. Nettstedet TMZ melder at minst en av disse meldingene kommer fra Sam Lutfis mobiltelefon. I denne meldingen utga Lufti seg for å være «Mike fra TMZ» og forsøkte å true henne til å distansere seg fra moren Dina Lohan. Lutfi skal også ha tett kontakt med stjernens far Michael Lohan, som skuespilleren har et svært konfliktfylt forhold til.

 

I tillegg skal Lutfi ha sendt meldinger der han sier at han overvåker stjernen, og representanter for Betty Ford har tatt truslene svært alvorlig. De har nå flyttet Lohan til et hemmelig sted.

 

Lutfi på sin side tilbakeviser alle anklager, og hevder Lohans representanter tidligere jobbet for Britney Spears, og mener derfor de har en personlig vendetta mot ham. Dina Lohan har nå koblet inn FBI.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews