Lohan benekter Federline-besøk

(13.04.2007, sist oppdatert 13.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan benekter at hun har hatt et stevnemøte med Britney Spears sin eksmann Kevin Federline på et hotell i Los Angeles.

Amerikanske tabloider hevder at Federline tilbrakte en natt med Lohan på Raffles L‘Ermitage Hotel i Beverly Hills i midten av forrige uke etter at hun hadde ringt ham og invitert på en drink.

 

- Kevin og Lindsay har følge, og Lindsay tok det første steget. Kevin møtte Lindsay gjennom Britney, og de har alltid flørtet med hverandre, sier en kilde til den ikke alltid like pålitelige avisa National Enquirer.

 

Kilden hevder at Federline ble invitert opp for «å snakke forretninger» med Lohan og han trodde at møtet med henne dreide seg om et filmprosjekt.

 

I stedet skal Lohan ha foreslått at de to snakket sammen under fire øyne da Federline dukket opp med sin manager. Deretter trakk de seg tilbake til hennes suite.

 

Avisa sparer ikke på kruttet og skriver at de to gikk til sengs, noe Lohan benekter på det sterkeste.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews